Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@19:29:41 GMT

مدارس بوکان تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۸۶۱۵۷

مدارس بوکان تعطیل شد

رئیس آموزش و پرورش بوکان گفت: با توجه به شیوع بیماری آنفولانزا، شرایط جوی نامساعد و بروز مشکلات عدیده در این حوزه، مدارس بوکان تعطیل شد. ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوکان، بر اساس اطلاعیه این اداره سلیمان مام عزیزی گفت: برای جلوگیری از شیوع آنفولانزا مدارس تمام مقاطع تحصیلی این شهرستان روز شنبه تعطیل اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: با توجه به شیوع آنفولانزا، درخواست مدیران مدارس و سرما خوردگی تعداد زیادی از دانش‌آموزان، روز شنبه شانزدهم آذر ماه 98 کلیه مدارس مقاطع سه گانه شهرستان بوکان تعطیل اعلام شد.

گفتنی است خبر فوت دختر هفت ساله در ارومیه اواخر هفته گذشته، واکنش‌های زیادی در بین والدین داشته، اما آموزش و پرورش شهرستان ارومیه هنوز واکنشی به این موضوع نداشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز درباره آمار فوتی ها به علت بیماری آنفولانزا طی چند هفته گذشته را سه نفر اعلام کرد و افزود: البته با کاهش 70 درصدی بستری های در سطح استان با این بیماری، پیش بینی می شود به زودی بساط آنفولانزا از استان جمع شود.

تهران| وزیر بهداشت در گفت‌و‌گوبا تسنیم: تعطیلی مدارس هیچ ارتباطی با آنفولانزا ندارد15 مورد مشکوک به ویروس آنفولانزا در خراسان شمالی جان باختنددر پی شیوع آنفولانزا؛ مدارس سیستان و بلوچستان تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است

مدارس تکاب هم هفته گذشته روزهای سه شنبه و چهارشنبه به دلیل شیوع آنفولانزا تعطیل اعلام شده بودند.

فرماندار شهر تکاب در این باره به رسانه ها گفت: طبق بررسی‌ها در این شهر، حدود 108 بیمار مشکوک مبتلا به آنفولانزا وجود داشت که بیماری 19 نفر آنها در آزمایش‌ها مثبت اعلام شده است.

به گزارش تسنیم؛ آنفولانزا اسم ناآشنایی برای ایرانیان نیست، بیماری که هر سال با شروع فصل سرما به سراغ خانواده‌ها می‌آید و علائمی بسیار شبیه سرماخوردگی دارد.

از تفاوت های این بیماری با سرماخوردگی می توان به شروع حاد آنفولانزا اشاره کرد ولی سرماخوردگی تدریجی است. در آنفولوانزا سرفه، درد عضلانی و خستگی مفرط بسیار بیشتر از سرماخوردگی است.

انتهای پیام/7548/ ع

R7548/P1494/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!

به گزارش خبرآنلاین، شاید در اکثر نقاط ایران نوروز با برگزاری مراسم سیزده بِدَر تمام شود، اما در شهر قزوین مردم همچنان بعد از روز سیزده برای عید دیدنی به خانه‌های یکدیگر می‌روند، شیرینی سنتی و میوه و چایی هم برقرار است، چراکه هنوز بهار به روز پنجاه نرسیده؛ ۱۹ اردیبهشت که شد، دیگر از مهمانی نوروزی خبری نیست، حالا همه باید پنجاهمین روز بهار را جشن بگیرند، درست مانند سیزده بدر، اما با یک تفاوت، در پنجاه بدرِ قزوینی‌ها، مردم به باغستان‌ سنتی می‌روند، تقریباً در جنوبی‌ترین نقطه شهر، آن‌جا بساط آش رشته و دُیماج برپا می‌کنند، بعلاوه‌ یک درخواست، آن هم طلب باران. این مراسم برای اهالی این شهر آن‌قدر دارای اهمیت است که امروز آموزش و پرورش این شهر مدارس نوبت بعدازظهر را تعطیل کرد، در اطلاعیه اداره کل آموزش و پرورش قزوین دلیل این تعطیلی حضور دانش آموزان و اولیا در مراسم سنتی پنجاه بدر و جلوگیری از ترافیک شهری در نوبت عصر روز چهارشنبه اعلام شده است.

دراین‌باره محمدحسین سلیمانی، پژوهشگر تاریخ، درباره مراسم پنجاه بدر می‌گوید: «پیشینه آیین پنجاه بدر به پیش از دوره اسلامی بازمی‌گردد و حداقل از دوره ساسانی که شهر قزوین تاسیس شد این آیین در پنجاهمین روز هر سال برگزار می‌شود.»

او در گفت‌وگویی با ایلنا بیان می‌کند که: «پنجاه بدر جزء معدود آیین‌هایی است که با گذشت حدود هزار و هشتصد سال از تاسیس شهر قزوین هنوز پابرجا است و مردم قزوین عصر روز نوزدهم اردیبهشت به مصلای جنوبی قزوین رفته و اگر در آن سال بارندگی خوبی بوده، به درگاه الهی شکرگزاری می‌کردند و اگر هم با خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی مواجه بودند در تمنای باران دست به دعا برداشته و به نیایش می‌پرداختند.»

همچنین مجتبی عباسی، کارشناس مردم شناسی اداره کل میراث فرهنگی قزوین به ایرنا گفته: «زمان دقیقی در خصوص این آیین که در سال ۱۳۸۹ با شماره ۱۸۵ در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است وجود ندارد، اما آنطور که از برخی شواهد پیداست ریشه برگزاری این مراسم به پیش از اسلام بازمی‌گردد و پس از اسلام نیز با برگزاری آئین‌های دینی مانند نماز ادامه یافته است، با توجه به اینکه شهر قزوین در اقلیمی گرم و خشک قرار دارد، طلب باران برای باروری زمین‌های زراعی و دشت قزوین باعث پدید آمدن این آیین سنتی شده است.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904348

دیگر خبرها

  • برف نیمه اردیبهشت مدارس این شهر را تعطیل کرد/ عکس‌
  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • مدارس نوبت عصر این شهر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر قزوین تعطیل شد
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • هشدار احتمال شیوع مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد